Чет муабети (ти реков-ми рече)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ама ма изнасмеа,како мало дете си хахахахааа!На кого да се жалам,кога цело време си се шалам!:roflИ ако ти е и ова едно од твоите паметни мислења:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl
Не сум јас како мало дете туку ти. Јас немам глупи мислења, пишувам тоа што знам. Да, тоа ми беше паметно мислење зашто ти најде да се жалиш дека тролам а ти си иста. Има паметни членови на форумов од кој може да се научи нешто и што не пишуваат глупости, ти не знаеш ни сама што пишуваш. Викаш дека се смееш и се шалиш, а не знаеш колку глупо изгледаш. :)
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Е ај сеа и` запнавте па вие на @diva orhideja. Ако делиме години според тоа кој колку паметни мислења напишал поарно да се пишиме сите градинка.
Орхидеја, не сум јас ничиј адвокат туку ти му запна ко мислиш светот ти зависи од тоа дали бил или не бил модератор. Ко што можеш да видеш (уствари ако не си баш активна и не можеш) модератор е кај домашни миленици, а таму ако погледнеш тој си е најактивен па логично си добил функција. Друга работа е што тоа е одлука која ја носи администраторот и нити ти нити јас немаме никаква должност да знаеме зошто и дали некому ќе доделат или ќе одземат фунцкија.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Заборавив само да прашам,но ке ми простиш мало дете сум од 15 год.но твои теми ама баш нигде не видов,па дури и на другиот форум немаш ништо интересно.

На другиот форум? (think)
 

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Може ли на првата страница од форумскиот весник, ако профункционира се разбира,да го ставите Македонец?Детето е толку упорно,амбициозно,бисер до бисер вади,а и аватарот ке одговара?!
 

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Abe Hamza, jas ova sto ti go zboram na net nema nikogas da go najdes, zatoa se ova ti izgleda kako bashibozuk... zemi malce poraboti, bez razlika dali za 100 ili 1000eur, oseti ja realnosta na svoja koza...edna vrata ke ti otvori drugi dve, ako si pameten kako sto sakas da se predstavis, ke uspees bajagi... ama za nekoi pojmovi google samo poglup moze da te napravi, za takvi stfari realnosta go ima odgovorot... Zboris za abortirana logika, a ja rugas zemjata vo koja za nea znaes samo od socialni mrezi...a treba samo da go precekoris pragot I da ja dozivees. Do kade stigna muabetov deka ti gi cepnav ciganite na jug... Najskapana zemja vo evropa sme vikas, a zasto doma na tvoite ne im kazes deka se najskapani roditeli, da bea oni grci, sega na more moze ke ziveese... da ne bea toa sto se, moze sega svoja firma so golem obrt ke imase... vregjaj plukaj kolku sakas ama toa e...ako dremes doma kako kucevo moe I samo dzavkas po se, ke jades koga ke ti se servira, a ne koga ke ti se jade. Kolku I da probuvas da ispadnes pameten, dzabe ti e, koga utre pak ke cekas od doma da ti dadat 100den za burek, 70den burek I jogurt I 30den bakshish za namurtenata da I ostavis. Dobar si, za poplnuvanje vreme dobar si :) batali burek, jadi eden simit

Кој лик, прав хунза-калаш :rofl

Шо ти е хунза бе, не знае како и одма се обидува да навреди, омаловажи, споменува фамилија, беснило го обзема... и да омаловажи не го бидува на крај.:kafe Е сега да беше друг хунза во прашање ќе реплицираше нешто као `majka ti koa ja kovaja umprofoci za da ti stai lep na sofra a tatko ti go ispi rakijata od maka ne mozese da trpi kutriot` бла бла. А тоа би било ретардирано и знак на домашна некултура.
За среќа не сум и не реплицирам така, колку и соговорникот да е жртва на своите гени. Или на околината. Треба да се има разбирање.
Него хунза, дај запознај ме со некоја конобарка шо зема 600 еура од бакшиш по кафичи, пошто гледам висиш во реалноста цело време, викаш имало и такви, да ми купи пиво и 10-ка со кромит чунки неам пари, дај и ние да ја посетиме таа просперитетна маќедонија, да пукнат грчиштата...
 

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,119
1,683
Мтв ги отвори дел од архивите и од денес започна со емитување на ТВРДОКОРНИ , ЈУНАЧКО КОЛЕНО и ВОЛШЕБНОТО САМАРЧЕ.
ј***ш архивите во кое најдоброто се тие серии. Секоја година се тие, додај ги и погрешно време, тропски горештини.
Ги даваат во очи Илинден. Ќе видиш дека за 11-ти октомври ќе го дадат Истрел или Македонскиот дел од пеколот. Сеуште се курчат со РТ Скопје.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
В'ти, в'ти, ко киша око Крагујевца, Леси се враќа на темава и ви го носи грчкиот сељак на тапет.
Доста македонштина, и соседиве имаат јаки примероци.

Се сместува група од 4 младичи до мене и другарка ми, и веднаш...ама веднаш се гледа кој дели.
Дури пробувам да го игнорирам, гледајќи во лежалките пред мене, ми се измуљува глава во видик...
- Хаљо.
Тип, 21-24 години, во ФБИ маица и дреч шорц. Другаркава веќе ми упатува сожалувачки поглед и ја криви устата за да го замаскира смеењето.
Океј, ова ќе е забавно. (think)
Типов го зема менито што стои на масичката и почнува да ми покажува со прст по понудите...за две-три секунди сфаќам дека всушност ми нудел да ми купи нешто. :zelen Културно си одбив, а ја одбив и понудата за пиво и капење со него.
Комуникацијата 90% е невербална т.е. со гестови и покажување со прст, што ја прави уште посмешна. Од име, успеав да разберам дека се вика Мрмр(т), па затоа така и ќе го викаме во постов.

Мрмр(т) се врти и продолжува да се спрема за во вода, а јас се мислам како ќе ги преживеам останатите неколку часа со алт'нов до мене. Тетка ми секогаш кога ми честита нешто, тоа иде у стил „...само убавини и да те мажиме за Грк“, ама не мислам дека ми посакува вакво нешто.
Наредната секунда, ме тапша машки по рамо и ми нуди спреј за заштита од сонце, не знам дали мислел јас него да го мачкам или тој мене, но ми се допаѓа неговата грижливост за кожата.
Другариве негови - едниот седи во „мислителот“ поза со фејспалм на чело, другиов се смешка и бега настрана за да не видат дека е со златников, а третиот легнал ко ништо да не е, очигледно навикнат и презаситен од ваквите сценарија.
Назад на Мрмр(т), зема телефон, тапка нешто по него и почнува да чита:
- Ду ју вана гоу клаб вит ми...тунајт?
Гугл транслејт бе, срцка! :D
- Ноу.
Седнува на лежалката кај другарка ми, да ме види поарно.
- Ду ју хав бојфренд?
- Јес.
Тој очаен, англискиот уште поочаен, што повеќе човек да побара?
Почнува демек да трие очи од плач...па за секунда се врти да си ја проба среќата кај другарка ми, со тоа што со триење на показалците ѝ сугерира дека сака да проба да ја плоди...тунајт. Е, тука умревме и јас и другари му. Мислам дека сите не изеде туѓ срам.
Откако го одби и таа, си стана и почна да си се шприца со гореспоменатото спрејче...јао луѓе, немаше вунаста груда со ланец, ко што би очекувале, ама која мишка држеше, мислам дека во неа беа скриени тајните на универзумот, Светиот Грал, лекот за рак, папирите за членство на Македонија во ЕУ и последниот Мохиканец. (worried) Виде - не виде, за да се покаже ко искусен пливач, извади дури и од оние детскине маски за гњурење и влета во вода Исус стајл - трчајќи, сето тоа дури упорно зјапа во нас дали (ќе) го гледаме...соред мене непотребно зашто мислам дека веќе пола плажа зјапаше во него.
Некое време го изгубивме од видик, за да никне дури игравме одбојка во вода и да трчкара по топката велејќи „Ај лав ју“ и пробувајќи романтично да не завлече да пливаме со него. :eek::D
Сета среќа се погоди Србин еден, троа поголем од заводников, да почне да ни прави муабет, па Мрмр(т) само го стрелаше со поглед, но се откачи некако, инаку ќе се исподешаваа чудесии. Ко доказ дека низ историјата биле воини и тешко се откажувале, отпосле братов упорно некое време ми тупкаше со рака по лежалката дури читав книга и дремев со слушалки во уши за да намалам ризик од комуникација со него.
Наредниот ден се погоди да ни ги украде последните лежалки пред очи и ни покажа среден прст. Одмаздник Зоро би се гордеел. :D
После тоа, речиси секој ден беа околу нас, исто ко на филм кога некој ти е суден и рандом го гледаш наоколу.
Велам суден, пошто не видов на никого веќе да се пушти, очигледно му се скршило срцето.
Ја кривам тетка ми и нејзините желби...:^)

Мислел дека играш hard to get и уште повеќе се палел чоекот :zelen
Туку не разбрав баш, мозокот на стенд бај ми е денес, клето грче бил заводникот?
 

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,518
1,183
Big Sur
Мислел дека играш hard to get и уште повеќе се палел чоекот :zelen
Туку не разбрав баш, мозокот на стенд бај ми е денес, клето грче бил заводникот?
Море, не мислам дека овој беше нешто посебно склон кон мислење. :D
За другото... (nod)
В'ти, в'ти, ко киша око Крагујевца, Леси се враќа на темава и ви го носи грчкиот сељак на тапет.
 

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
ј***ш архивите во кое најдоброто се тие серии. Секоја година се тие, додај ги и погрешно време, тропски горештини.
Ги даваат во очи Илинден. Ќе видиш дека за 11-ти октомври ќе го дадат Истрел или Македонскиот дел од пеколот. Сеуште се курчат со РТ Скопје.
Има изненадувања Волшебното самарче незнам едвај ја имавме најдено за да ја ставиме на нет ете сеа во добра форма се емитува по едно 20 години имаше и вчера еден филм Пресуда кој сигурно не бил 20 години емитуван. Се надевам ќе извадат нешто како Бог да ги убие шпионите и некој на кои името не им го знам :)
 

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Сакам да ти пишам порака, ама имаш забрана... сакам да ти пратам линк од една книга каде што пишува за овие работи... ке ти се допадне и можеби ке најдеш некои одговори, мегутоа несакам да ја споделам јавно од причина што сметам дека не е за секого.
Очигледно штом авторот ја издал таа книга имал потреба од книгата да биде прочитана. Како би знаела кој би требало да ја чита, кој не?
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja