1. Еј...супер што го посетуваш Црнобело форумот. Слободно регистрирај се и приклучи ни се во дискусиите!

Скорешната активност на incule

 1. incule одговори на темата Чет муабети/ти реков-ми рече.

  Многу ме спомнува,ривал сум и,само нејќе да признае

  11 декември 2017 во 14:19
 2. incule одговори на темата Куче изгриза четири деца и една жена.

  Да се казни на друг начин а не со смрт и готово не коментирам веќе,куче без причина не напаѓа

  11 декември 2017 во 13:17
 3. На incule му/ѝ се допаѓа мислењето на Makedonec во темата Куче изгриза четири деца и една жена.

  Не цитирај една реченица, така ја нема целата смисла што сум ја пишал. И мене да ме нападне куче ќе земам камен, стап ќе го мавам, но...

  11 декември 2017 во 13:15
 4. incule одговори на темата Новогодишно украсување.

  Да украсуваме секаде,имаме секакви видови на лампиони и бои и целата елка е шарена иначе нашата елка е голема

  11 декември 2017 во 02:28
 5. incule одговори на темата Куче изгриза четири деца и една жена.

  И што ако се казни кучето а?? Нема пак да јаде?? Пак ќе јаде

  11 декември 2017 во 00:22
 6. incule одговори на темата Куче изгриза четири деца и една жена.

  Ја кажувам дека за човек треба таква казна а не за куче

  10 декември 2017 во 22:41
 7. incule одговори на темата Куче изгриза четири деца и една жена.

  А што е разликата,нема разлика,на човек треба поголема казна да му се стави него на човек,кучето ќе се смести некаде,во стационар а...

  10 декември 2017 во 21:59
 8. incule одговори на темата Куче изгриза четири деца и една жена.

  Ако е така ајде и за човек да биде така,ако некој човек нападне некого нека го успијат ама за луѓето казната е по слаба,по блага

  10 декември 2017 во 21:45
 9. incule одговори на темата Куче изгриза четири деца и една жена.

  Ама тука во Македонија нема и ако е така ајде и за човек да биде така,ако некој човек нападне некого нека го успијат ама за луѓето...

  10 декември 2017 во 21:45
 10. incule одговори на темата Куче изгриза четири деца и една жена.

  Дете ко дете сака да погали куче,сите деца сакаат кучиња и ако не му правиш ништо на кучето нема да те гризне,никое куче не јаде,не...

  10 декември 2017 во 20:37
 11. incule одговори на темата Куче изгриза четири деца и една жена.

  Не не се интелегетни ни толку паметни,да беа паметни нема да гризат

  10 декември 2017 во 20:36
 12. incule одговори на темата Куче изгриза четири деца и една жена.

  Сакав да кажам до газдата е,не е до кучето,кучето незнае дека направило лошо Никој не умрел од угриз од куче

  10 декември 2017 во 15:16
 13. incule одговори на темата Куче изгриза четири деца и една жена.

  Куче незнае дали тоа е добро или лошо од кај знаело тоа куче дека тоа е лошо

  10 декември 2017 во 13:07
 14. На incule му/ѝ се допаѓа мислењето на Saladin во темата Куче изгриза четири деца и една жена.

  Со ова ми само ми ја потврди сликата на оние ликови што погоре ги спомнав. Поголем број на случаи е од домашни лошо очувани кучиња,...

  10 декември 2017 во 01:36
 15. На incule му/ѝ се допаѓа мислењето на Makedonec во темата Куче изгриза четири деца и една жена.

  Кучето било домашно. Не дека меѓу уличните нема агресивни но знам дека се многу помили и побезопасни од домашните. И дали решението е во...

  10 декември 2017 во 01:00