1. Еј...супер што го посетуваш Црнобело форумот. Слободно регистрирај се и приклучи ни се во дискусиите!

Скорешната активност на Stojne

 1. Stojne одговори на темата Сакам да кажам/Сакам да прашам.

  Поради тоа што сакам да пробам кинеска храна, каде има низ Скопје кинески ресторани?

  22 февруари 2019 во 19:42
 2. Stojne одговори на темата Bin.mk - оглас за работа.

  Сакам да ја работам оваа работа. А текстовите на која интернет страна може да ги најдам?

  22 февруари 2019 во 14:55
 3. Stojne одговори на темата Bin.mk - оглас за работа.

  Дали може, бидејќи немам многу работено со ексел, преку видеа или преку некаква мала помош да го научам повеќе екселот? На училиште...

  22 февруари 2019 во 14:18
 4. Stojne одговори на темата Зошто е подобро да си женско?.

  Убавината не игра улога, други работи се во прашање. Важно е како се реагира за сериозните работи, а не да се избегнува одговорноста....

  21 февруари 2019 во 21:37
 5. Stojne одговори на темата Зошто е подобро да си женско?.

  Toa so obvrskite e do vospituvanjeto na deteto. Makar sto i nekoi devojcinja se kako maskite za taa rabota. Rekov deka maskite se...

  20 февруари 2019 во 17:39
 6. Stojne одговори на темата Што би направиле ако во моментот би имале 100.000 евра?.

  Ќе ги донирам за изградба на живеалишта за бездомници или за реновирање на болниците.

  19 февруари 2019 во 20:25
 7. Stojne одговори на темата Зошто е подобро да си женско?.

  Што сакаш да кажеш со тоа ,,додека истиот тој/таа се наоѓа во својата комфорна зона''? Машките никогаш не созреваат, макар имале и 30...

  19 февруари 2019 во 14:36
 8. Stojne одговори на темата Што би правеле доколку немате пријатели?.

  Ќе ја терам мојата работа. Иако е тешко без другар / другарка, да немаш да прашаш некого за нешто или за разговор. Денеска дружбата е...

  19 февруари 2019 во 11:08
 9. Stojne одговори на темата Свадбени обичаи.

  Сепак не можам да разберам давање пари за невестата. Тоа ми е некако глупав обичај.

  19 февруари 2019 во 10:51
 10. Stojne одговори на темата Посета на гинеколог.

  Затоа што, според мене, машките гинеколози се потсмеваат на ,,проблемите'' поради кои жените доаѓаат на преглед. И може да ја обвинат...

  19 февруари 2019 во 10:48
 11. Stojne одговори на темата Посета на гинеколог.

  Ne bi odela kaj maski ginekolog. Ne ja sfacaat seriozno rabotata i nema da se cuvstvuvam slobodno da prasam nekoi raboti.

  16 февруари 2019