Интернет заработка

ana...

Нов член
16 декември 2016
2
0
1
http://www.joinmySFIteam.com/17361470

Од оваа страна има стварно заработка, не ми е од корист да зачленувам што е можно поголем број на членови (еден да има за мене е супер)
значи нека се зачлени тој што стварно сака да го работи ова

Еве неколку детали што како оди:

најпрво се регистрираш со gmail (треба да имаш 18+ години,од една адреса еден акаунт), првиот ден имаш малку повеќе работа додека си го средиш профилот, за се со правиш собираш поени (месечно треба по најмалку 1500, а првиот месец најлесно се собираат), кликаш секој ден и учиш (имаш лекции за како да промовираш, како да работиш... на страната се на англиски, но на групите ги имаш преведено), има и видеа за почетните задачи.

понатаму треба да вклучуваш нови членови кои стварно ќе работат и ќе ги учат правилата, ти заедно со другите постари членови ќе ги обучуваш, и кој нема да бараат заработка уште одма-заработката зависи од тоа колку ќе се трудиш, но треба барем некој месец (салто имате уште одма но тоа е многу мало),
никој не дава туку така пари, до сега сите ќе бевме богати со кликање на реклами
На сликата можете да видите колку би била доколку имаш 5 активни членови (ова е пример, се зависи од тебе)
sfi-kalkulacija.png


можеш да заработуваш и ако ја промовираш нивната продавница, нивните производи, можеш и ти да купуваш и да учествуваш на аукции, да играш игри... со се се собира поени и награди кој те мотивираат, затоа што поените се всушност пари
исплата има секој месец на payoneer картичка

можеш понатаму и да вложуваш пари за побрзо да се развиваш

..и ја допрва учам, сега се проширува ова во мк,
но колегите од балканот и од странство успеваат ( некој се стари и по 60+ години), па ако имате желба пробајте
 

Pecko123

Нов член
19 декември 2016
1
0
1
24
Значи вака, имав слушнато од еден другар дека работел на странава и дека после околу месец дена кликање на вести му биле исплатени 350 $. Имам видено и неколку клипчиња на youtube во кои луѓе покажуваат докази дека име исплатено, но мора да имаш paypal account. Повелете регистрирајте се на http://surveynoticias.com/p222214 . Страната е на португалски , но може да биде преведена на англиски од google chrome пребарувач. Нови вести се појавуваат на секои 6 часа.
 

Hana2016

Нов член
19 декември 2016
1
0
1
45
Работа која нуди многу можности за заработка. Немате шеф кој ве контролира, нема работно време. Потребно ви е само компјутер или мобилен телефон со интернет конекција. Ако поседувате претприемачки особиниова е вашата шанса! Проверете и уверете се!
http://sfi-rabota-na-idninata.blogspot.mk/p/blog-page.html
 

c0mand0s

Нов член
23 декември 2016
1
0
1
28
Со собирање поени добиваш бесплатни награди. Има два вида на поени GN i VP. Слична е на старата Lockerz.

GN поени се собираат со извршување мисии, секојдневна посета на страната и повикување на пријатели преку реферал линк. Со повикани 30 пријатели станувате Gold Member и секој добиен поен од мисија или повикан пријател се смета х2.

Секој месец на страната се случува restock на производите и трае неколку минути, треба да сте брзи кога го порачувате производот. Има бесплатна достава низ цел свет.

http://prnt.sc/dmeaq0 - Мал дел од производите што можат да се купат со GN поени.

VP поени се добиваат сo пополнување на surveys и други понуди. Со нив се купува слободно во продавицата на страната.

Значи страната е вистинска не е никаков scam има на неа оддел каде што луѓето праќале докази слики или видеа дека стварно ги добиле работите.

Реф. линк - http://gokano.com/ref/liy0a3Z8658eEOSO64XpV8

Поздрав.
 

tono2344

Нов член
23 декември 2016
1
0
1
32
Момци аплицирав за адсенсе на 10ти месецов , но уште нема одговор. Уште пишува We're reviewing your site. На страната пишува дека во рок од 5 дена се добива информација дали сајтот е прифатен од адсенсе ? Некој да има вакво искуство ?
 

Ratko123

Нов член
27 ноември 2016
3
0
1
26
Момци аплицирав за адсенсе на 10ти месецов , но уште нема одговор. Уште пишува We're reviewing your site. На страната пишува дека во рок од 5 дена се добива информација дали сајтот е прифатен од адсенсе ? Некој да има вакво искуство ?
Mislam deka ti e odbien, probaj so drug GMail